" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Σάββατο 6/7/2013 Αντιρατσιστική συναυλία στο Κατράκειο

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 6/7/2013 ΣΤΟ "ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ"!

Η Κ.Α.Π.-ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Μ.Κ.Ι.Ε.

και την προσπάθεια των καλλιτεχνών 

Μεγάλη Αντιρατσιστική συναυλία διοργανώνει η  μουσική ομάδα Αγάπη Ρε Ματζόρε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 6 Ιουλίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη στις 9 το βράδυ.
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης ,RadioSol.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε ζεστά αυτή την πρόταση της μουσικής ομάδας για να διοργανωθεί μια μεγάλη αντιρατσιστική συναυλία στο Κατράκειο με στόχο τη στήριξη φορέων που προσφέρουν ουσιαστικό κοινωνικό έργο. Προσκαλούμε τους δημότες μας και όχι μόνο να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να σταθούν πάνω από την κρίση και τον ρατσισμό αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό τους.»

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους παρακάτω φορείς αλληλεγγύης:

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΑΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γενική είσοδος 5 €.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στα Καταστήματα Public-Σύνταγμα, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πειραιά, Athens Metro Mall, Mall, Γλυφάδα-καιστοΔημαρχείο Ρέντη-Νίκαιας.

Την ημέρα της συναυλίας συγκεντρώνουμε για τους κρατούμενους στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

σαπούνια οδοντόβουρτσες- οδοντόκρεμες αφρό και ξυραφάκια για ξύρισμα σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι φάρμακα αναλγητικά και για δερματικές παθήσεις παπούτσια και σαγιονάρες σορτς και μπλούζες προσόψια τσιγάρα τηλεκάρτες βιβλία και περιοδικά στα Undu Farsi Αραβικά και αγγλικά

Λίγα λόγια για την «Αγάπη Ρε ματζόρε»

Η «Αγάπη Ρε Ματζόρε» είναι μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, φτιαγμένη από