" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

3η συνάντηση σπίθας κέντρο Αθήνας - δήμος Αθηναίων


η συνάντησή μας θα γίνει στις 6 μ.μ. την Δευτέρα 31 / 1 / 2011

στην οδό ΣΦΑΚΤΗΡΙΑΣ 23 στο Μεταξουργείο  ( χάρτης σε άλλο παράθυρο )

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ημερήσια διάταξη :

1) εκλογή συντονιστή

2) εκλογή πρακτικογράφων ( προτείνεται από την γραματεία η ηχογράφηση της διαδικασίας ). επίσης η γραματεία θα έχει μαζί της τον ανανεωμένο τηλεφωνικό κατάλογο της ομάδας μας σε χαρτί για να δωθεί σε όποιον δεν διαθέτει email.

3) καλοσόρισμα νέων συναγωνιστών και μιά μικρή ενημέρωση αυτών. Όποιος εξ αυτών θέλει θα πάρει τον λογο για μια σύντομη ομιλία με θέμα γιατί ήρθα στην σπίθα και τι μπορώ να προσφέρω.

4) παρουσίαση απο τις ομάδες εργασίας  και  κύκλος συζήτησης

5) προτάσεις οργανωτικής δράσης, τρόπος οργάνωσης  και νέες ομάδες εργασίας ( προτείνετε να δημιουργηθεί ομάδα συντονισμού  και μία ομάδα που θα μελετήσει και θα εισηγηθει σε μία απο τις επόμενες  συναντήσεις μας το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ για να έχουμε μιά ενιαία θέση για το ζήτημα αφού στην Σπίθα μας αρκετά μέλη μας έχουν κατ'επανάληψη αναφέρθεί σε αυτό και τους απασχολεί ιδιαίτερα ).

6) προτάσεις για το τί θα συζητήσουμε την επόμενη φορά και πρόταση για τον χώρο. Υπενθύμιση ότι έχουμε συναποφασίσει να βρισκόμαστε κάθε 2 εβδομάδες.

7) λήξη της συνάντησης και ελεύθερη συζήτηση.


εκδήλωση ενδιαφέροντος στο FaceBook  >> http://www.facebook.com/event.php?eid=174875855889044

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com