" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : " ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ " 5/4/2011 στον Αντέννα ΑΝΤ1 ( στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη ) όλο τo video


 Μία συνέντευξη-ποταμός

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο δικός μας Μίκης, ο Μίκης όλης της ΕΛΛΑΔΑΣ. Όταν αποφασίζει να μιλήσει  για την μαύρη κατάσταση στην χώρα μας, αποτέλεσμα των πολιτικών των τελευταίων 60 χρόνων, όπως λέει, τότε λέει αλήθειες που πονάνε.

"Η παρουσία της Τρόϊκας στην πατρίδα μας είναι παράνομη. Η απόφαση της κυβέρνησης για το Μνημόνιο άκυρη. Το δάνειο που πήραμε δεν πέρασε από τα 3/5 της Βουλής ούτε υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η εθνική μας παντοδυναμία καταλύθηκε μόνο με υπογραφή του κ. Παπακωνσταντίνου.
Άλλη τέτοια σύμβαση δεν έχει υπογραφεί. Θα αναγκαστούμε να βγάλουμε στο σφυρί τα εθνικά μας μνημεία Ακρόπολη, Επίδαυρο, Ολυμπία. 100 χιλ. δις εκτίμησαν την Ακρόπολη. Αύριο μπορεί να την πουλήσουν ακόμα και στους

Τούρκους και να δούμε την ημισέλινο να κυματίζει στην κορυφή της.
Όμως η εθνική κυριαρχία δεν παραδίδεται ούτε από τους 300 της Βουλής. Ούτε ακόμα ο ελληνικός λαός δεν έχει δικαίωμα να την παραδόσει. Το άρθρο 120 του Συντάγματος απαγορεύει τον σφεταιρισμό της λαϊκής κυριαρχίας. Έχει συντελεστεί πραξικόπημα, είναι παράνομοι. Ακόμα και η Χούντα αφαίρεσε μόνο ορισμένα άρθρα του Συντάγματος. Αυτοί ΟΛΑ. Από τις πράξεις αυτές ας κρίνουν οι έλληνες πολίτες ποιοί είναι οι προδότες.
Χρειάζεται επαναστατική κυβέρνηση, ειρηνική επανάσταση όλου του λαού για την κατάργηση αυτών των συμβάσεων. Το χρέος είναι ειδεχθές να κάνουμε ότι και ο Ισημερινός.
Να τιμωρηθούν όλοι όσοι λήστεψαν το δημόσιο και παραβίασαν τους νόμους του κράτους.
Από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα ο λαός τα έχασε. Έχει σοκαριστεί. Όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια έφεραν την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Οι νέοι δεν έχουν πάψει να ενδιαφέρονται. Έχουν πέσει σε λήθαργο.
Πρέπει να δημιουργηθεί ένα Παλλαϊκό Μέτωπο ενάντια στο πραξικόπημα που έγινε με γάντια και γραβάτες, για να καθαρίσουμε τα πράγματα από την κόπρο του Αυγείου.
Δεν είμαι μια προσωπικότητα. Είμαι ένας έλληνα πατριώτης. Ξεφτυλίζουν την πατρίδα μας. Μας λένε κοπρίτες, ανεύθυνους, ότι τα φάγαμε μαζί.
Συνομωτούν για να κλέψουν τον πλούτο της χώρας μας. Γιατί δεν φτιάχουν ΑΟΖ; Τολμούν και λένε ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Μεσόγειο. Όχι είναι δικό μας!
 

Τι λένε οι έλληνες πιλότοι και τα πληρώματα του ναυτικού μας, όταν δεν μπορούν να πετάξουν πάνω από το Αιγαίο, ή όταν φτάνουν οι τούρκικες φρεγάτες στο Σούνιο;
Ο Στρατός και η Αστυνομία έχουν θέση μαζί μας στο Παλλαϊκό Μέτωπο.
Εγώ βγήκα στο κουρμπέτι γιατί προέχει η σωτηρία της χώρας μας.
Όταν είχαμε τους Γερμανούς, όταν είχαμε χούντα, ξέραμε ποιος ήταν ο εχθρός μας. Τώρα; Η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη και δρα παράνομα και προδοτικά. Γιαυτό δεν έχω μόνο πάθος αλλά και αηδία για ότι συντελείται. Ίσως βιολογικά δεν έχω πολύ χρόνο. Δεν μπορώ να βλέπω να βρίζουν την χώρα μου. Κατεδαφίζουν την ιστορία, τον πολιτισμό, την ιστορία, τον λαό ολόκληρο. Πού είναι η κουλτούρα του 1960; Ο Χατζηδάκις; Πώς μπορώ να είμαι ήσυχος εγώ σε μια τέτοια κατάσταση.
Ντρέπομαι σαν κρητικός για την χρησιμοποίηση της βάσης της Σούδας, για την καταστροφή του Ιράκ, του Αφγανιστάν και τώρα της Λιβύης. Έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με αυτούς τους λαούς; Γιατί πρέπει να φεύγουν τα αεροπλάνα από την Σούδα, γιατί πρέπει το γαλλικό αεροπλανοφόρο να βρίσκεται στα νερά μας;
Απαιτώ από τον Γ. Παπανδρέου να κλείσει την βάση της Σούδας, όπως ο πατέρας του έκλεισε την βάση της Νέας Μάκρης τότε.
Καλώ τον λαό της Κρήτης να κλείσει την βάση της Σούδας. Το επιχείρημα ότι έτσι θα σώσουμε τους Λίβυους είναι σαθρό. Πάνε να πάρουν τα πετρέλαια της Λιβύης. Δεν σώζουν τους άμαχους, τους σκοτώνουν.
Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δεν ψηφίστηκε. Είναι τυπικά ψηφισμένη, όχι ουσιαστικά. Είναι κυβέρνηση του 20%. Μαζί τα δύο μεγάλα κόμματα του 40%. Δεν έχει δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις για δυο τρεις γενιές. 2.000.000 ψηφοφόροι έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία, 1.000.000 από το ΠΑΣΟΚ. Ποιοί λοιπόν κυβερνούν σήμερα; Όσοι φεύγουν σήμερα γίνονται ανεξάρτητοι.
Η αριστερά δεν έχει αναποκριθεί στις σημερινές ανάγκες. Πρέπει να εγκαταλείψει την βουλή γιατί δίνει με την παραμονή της, νομιμοφάνεια στην κυβέρνηση.
Έχουμε φτιάξει 200-300 Σπίθες. Είναι ακόμα πυρήνες. Στην γενική απεργία ξεκίνησαν 200 σπιθίτες από το Μινιόν και κατέληξαν 2000 στην Βουλή. Πού είναι τα κόμματα της αριστεράς να ενωθούμε και να δώσουμε λύσεις;
Έχω ένα σιδηρούν παραπέτασμα γύρω μου. Ας μου δώσουν μισή ώρα να μιλήσω σε μεγάλους σταθμούς να δείτε πως θα ακολουθήσει η νεολαία. Δεν με αφήνουν να μιλήσω, με έχουν φιμώσει. Στην ηλικία που είμαι αναγκάζομαι να πηγαίνω παντού.
Με την διακήρυξη της 1ης Δεκέμβρη είχαμε 370.000 χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
Αν έκανα κόμμα, θα το ονόμαζα ΠΑΤΡΙΔΑ. Θέλω να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μόνο τους φασίστες και τους χουντικούς δεν θέλω.
Βρισκόμαστε σε ένα μαγγανοπήγαδο, ο λαός μοιάζει με μουλάρι που φορά παρωπίδες. Γυρίζουμε γύρω-γύρω. Δεν πρέπει λοιπόν να χρεωνόμαστε άλλο γιατί πληρώνουμε τόκους. Ξεκινήσαμε επί Καραμανλή με το 32% του ΑΕΠ, μετά το πήγαν στο 112%, στο 132% και τώρα ο Γιώργος το έφτασε στο 142%. Ποτέ δεν θα το ξεχρεώσουμε αν δεν κάνουμε επαναστατικές πράξεις. Μα χρωστούν οι τράπεζες. Δεν τους χρωστάμε. Μας χρωστά η Γερμανία. Χάριν των προδοτών που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια, δεν διεκδικήσαμε τις γερμανικές αποζημιώσεις. Είχαμε 1.000.000 νεκρούς. Δεν έχουμε εξωτερική πολιτική. Κυβέρνηση και βουλευτές δεν έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους.
Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται ήρωες. Οι συνθήκες τους κάνουν ΗΡΩΕΣ. Οι κυβενώντες κυβερνούν με ξένα κόλυβα. Θα μετανιώσουν πικρά γι΄αυτό που κάνουν σήμερα.


 -----------------
Τα video αυτά είναι από αναρτήσεις στο youtube ,και λέξεις όπως
η "οχλοκρατία" ποτέ δεν αναφέρθηκαν από τον Μίκη Θεοδωράκη ,ούτε είναι μέρος
της πολιτικής φρασεολογίας των μελών, της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών.
β. Η ομάδα (internet) στην προσπάθειά της για την «γρήγορη και έγκαιρη»
ενημέρωση, δεν πρόλαβε να απαλείψει αυτές τις λέξεις στην αρχή του 1ου video και δεν εκφράζουν σε καμία
των περιπτώσεων κανένα μέλος της Σπίθας






16 σχόλια:

  1. Εύχομαι ολόψυχα, ο Μίκης μαζί με τις σπίθες να προχωρήσει στην δημιουργία του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, γιατί αν περιμένουμε 2 με 3 χρόνια την επανάσταση, δεν θα υπάρχει Ελλάδα στην σημερινή της μορφή πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ένας Μίκης δεν φτάνει...................
    Είμαστε τουλάχιστον απαράδεκτοι όλοι εμείς που, ενώ βλέπουμε να μας παίρνουν τη ζωή μας μέσα απο τα χέρια μας, να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας, να μας κανουν να προσπαθούμε να επιβιώσουμε και όχι να ζούμε, καθόμαστε στους καναπέδες μας και βρίζουμε την κακή μας μοιρα και τύχη. Ξεχνάμε όμως πως τη μοίρα μας και την τύχη μας πρέπει μόνοι μας να προσπαθήσουμε να τη φτιάξουμε!
    Ας ακούσουμε λοιπον όλοι το Μίκη, ας αναλογιστούμε το χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας και ας πράξουμε αναλόγως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KYΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MIKH εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ τα ειπες ΟΛΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαίρω και επικροτώ για όσες ΑΛΗΘΕΙΕΣ μας είπε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Μίκης Θεοδωράκης. Άγγιξε τις καρδιές μας ως γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ανεξάρτητα από ιδεολογίες ή κομματα,πρέπει να συμπαραταχθούμε στο κίνημά του "Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών" έτσι ώστε να "αναταράξουμε" τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας και ξαναφέρουν την αξιοκρατία και αξιοπρέπεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναλογίζομαι τις μέρες που πρωτοδιάβασα το έργο του Μίκη "Οι δρόμοι του Αρχάγγελο}" και την βαθειά εντύπωση που μου έκανε τότε, όταν διένυα την τρίτη δεκαετία της ζωής μου... νομίζω ότι το έργο αυτό με έκανε να αγαπήσω την πατρίδα μου πιο πολύ πολύ περισσότερο πάντως από όσο με είχαν βοηθήσει η οικογενειακή εθνικόφρων παιδεία και η θρησκευτική μου αγωγή. Ο Μίκης γράφει όπως σκέφτεται, μιλάει όπως γράφει. Παλεύει και σήμερα με μια δικτατορία χειρότερη από εκείνες που τον έστειλαν στα ξερονήσια. Είναι τόσο πασιφανώς ορθά τα όσα λέει, που ακόμα και ο Παπακωνσταντίνου είμαι σίγουρη ότι συγκλονίζεται όταν τα εναπομείναντα ρινίσματα συνειδήσεώς του του επιτρέπουν να ρίξει μια ματιά στην έκκληση του Μίκη. Από την άλλη...πού ζούμε? με τόσα διαθέσιμα ΜΜΕ αναγκάζεται κανείς να μπαίνει στο Internet, φακελωμένος κι εκεί, για να μπορεί να πει την αλήθεια. Λυπάμαι που πρέπει να μεγαλώσω πέντε παιδιά σάυτή τη χώρα. Μέχρι και η αλλοδαπή οικιακή βοηθός μας δεν παύει να μας οικτίρει για την κατάντια μας:ση χώρα της μπορεί να μην έχουν να φάνε, όμως καμιά λαίλαπα αμοραλισμού δεν σάρωσε αξίες, Σύνταγμα, ιδανικά, πατρίδα, αξιοπρέπεια.Από την άλλη χαίρομαι που τα παιδιά μου από μικρά ακούνε Μίκη, ζητούν να τους εξηγήσω τι λένε τα τραγούδια του και παρακολουθούν με περιέργεια και σεβασμό τα λίγα δάκρυα που έρχονται στα μάτια με το "...μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου᾿..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'ευχαριστώ Μίκη που μας θυμίζεις με τον ωραίο σου
    λόγο πόσο υπερήφανοι πρέπει να αισθανόμαστε που
    είμαστε Έλληνες και τώρα στα δύσκολα χρόνια που
    περνάμε πρέπει να αγωνιστούμε για να αποδείξουμε
    ότι αγαπάμε και την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. metriotato mousiko talento, katw tou metriou politikos stoxastis, yperpsonismeni prosopikotita pou pote den kseperase to gegonos oti den ekselixthike ston fidel kastro tis ellados...me mia leksi..gerontamata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    Πραγματικά ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ.
    Πραγματικά ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ.
    Πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ.

    Πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ναι, ολοι λεμε "μπραβο Μικη", και ολοι μετα γυρναμε πλευρο !!!! Δεν τα ειπε για να του πουμε μπραβο, για να ξεκουνηθουμε τα ειπε !!! Μονος του θα μας σωσει ???Παλι τα περιμενουμε απο καποιον ολα ?????? Ελεος πια !!!! Τωρα πια ολοι ΦΤΑΙΜΕ, γιατι ολοι καταλαβαμε και ολοι κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε, παρα μονο ψιθυριζουμε μεταξυ μας, και μετα....παπαλα !!!! Βολτουλες, tvουλα, κλαψα και οοοοοοοολα καλα!!!" Τοιουτοι εσμεν, τοιουτος ουν πρεπει ημιν αρχιερευς " (Αριστοτελης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΛΙΚΑΚΗΣ7 Απριλίου 2011 στις 1:33 π.μ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύγε!! Λίγοι σαν και σε και θα ήταν η Ελλάδα μοναδική. Όπως ήταν, όπως όφειλε να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλο το "ευχαριστώ" που σου οφείλουμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες Μίκη Θεοδωράκη... ! Μεσ' από την μουσική σου γνωρίσαμε τους Ελληνες ποιητές - και ΞΕΡΟΥΜΕ πως αυτό που μας εκπροσωπεί ΔΕΝ είναι τα "τερατάκια" και τα "μπουτάκια" της eurovision...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΚΗ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Ν ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ. ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΙΠΕΣ (ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΒΑΣΑΝΗΣΤΙΚΕΣ,ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΕ ΠΑΡΟΠ...Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕ Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Η ΜΝΗΜΗ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ: ΓΙΑΝΝΑ ΦΑΣΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλες, Καμία
    1 – 25 από 25 Οι αναρτήσεις σας: Όλα, Πρόχειρα, Προγραμματισμένο, Έγινε εισαγωγή, ΔημοσιευμέναΈχουν επιλεγεί και οι 25 αναρτήσεις σε αυτή τη σελίδα. Επιλογή και των 25 δημοσιεύτηκε αναρτήσεων
    Επιλέχθηκαν και οι 25 δημοσιεύτηκε αναρτήσεις. Απαλοιφή επιλογής
    Επεξεργασία Προβολή ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!! .............
    ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!
    ..................................................................................

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΚΙ ΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ- ΛΕΕΙ- ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΓΙΑ
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΝΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ.

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΗΚΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com