" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

ΣΠΙΘΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ : ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Α΄ΣΠΙΘΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ   ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
Α) ΚΑΛΟΣΏΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ
Β) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
Γ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δ) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΓΡΑΠΤΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 18, ΤΚ 11362  ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  17.ΟΟ ΜΜ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ( Δ )  ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Α΄ΣΠΙΘΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣΠροβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com