" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ 15.04.2011


Πληροφορούμεθα ότι ορισμένες Σπίθες οργανώνουν συγκεντρώσεις με ομιλητή τον κ. Καζάκη. Ασφαλώς δεν θα έχουν πληροφορηθεί από την επίσημη Ιστοσελίδα της Κίνησης ότι ο κ. Καζάκης έχει υποβάλει την παραίτησή του από μέλος της Προσωρινής Επιτροπής της Κίνησης συνοδεύοντάς την με βαρύτατες συκοφαντίες, όπως ότι μας «έχει ήδη "αλώσει" κάποιος μηχανισμός του παρακράτους και μας έχει μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση, της οποίας τα ηνία κρατά κάποιο... Ίδρυμα πέραν του Ατλαντικού! Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις "πορτοκαλί επαναστάσεις" στην Ουκρανία, Γεωργία και αλλού». Ή ότι τώρα έχει απέναντί του «τους μελανοχίτωνες του παρακράτους, το οποίο έχει διαλέξει την Σπίθα, για να τους εκκολάψει».

Το ερώτημα είναι, πώς και για ποιον λόγο ο κ. Καζάκης μετά από αυτό το παραλήρημα συκοφαντιών εναντίον των Σπιθών, τολμά να εμφανίζεται μπροστά στις Σπίθες. Και ακόμα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν Σπίθες πρόθυμες να οργανώσουν συγκεντρώσεις για να τον ακούσουν. Αν αγνοούν τα όσα συκοφαντικά είπε για μας, τότε απλώς εξαπατώνται. Αν όμως εν γνώσει τους τον καλούν, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση μαζί μας και το καλύτερο και τιμιότερο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή, δική τους Κίνηση, άσχετη τελείως με τη δική μας.

Για το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Ιωάννα Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com