" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

O Μίκης Θεοδωράκης στην Κερατέα 09/04/2011 "ο αγώνας στην ΚΕΡΑΤΕΑ είναι σύμβολο πάλης και αντίστασης " VIDEO

ο 87άχρονος !  ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΆΚΗΣ έμπρακτα συμμετείχε σήμερα στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της ΚΕΡΑΤΕΑΣ με την παρουσία του και μας δίνει το παράδειγμα να αγωνιστούμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Βρήκαμε στο διαδίκτυο βίντεο από την παρουσία του στην ΚΕΡΑΤΕΑ  από το www.tsantiri.gr και σας το παρουσιάζουμε.
ΜΑΖΙ του ήταν και ο Γιώργος Κασιμάτης ( συνταγματολόγος ) μέλος της συμβουλευτική επιτροπής της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ο οποίος πήρε τον λόγο και εξήγησε την σημερινή κατάσταση και το τί ακριβώς έχει συμβεί με την δανειακή σύμβαση που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και  πρέπει να καταργηθεί ΑΜΕΣΩΣ
Επίσης ήταν μαζί με τον ΜΙΚΗ και ο Δημήτρης Καζάκης
( οικονομολόγος ) μέλος και αυτός της συμβουλευτικής επιτροπής της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 


Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι :  " ο Αγώνας στην ΚΕΡΑΤΈΑ  πρέπει να γίνει σύμβολο Αντίστασης και ΠΑΛΗΣ.
Πρέπει να συγκροτηθεί ένα παλλαϊκό - πανεθνικό  μέτωπο αντίστασης που θα απαλλάξει την χώρα από τον ζυγό που μας έχουν πραξικοπηματικά επιβάλει."
Η  ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ πρωταγωνιστεί προς αυτή την κατεύθυνση και καλεί όλο τον λαό να συστρατευθεί ενωμένος  για την ανατροπή της κατάστασης.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
και ακόμα ένα βίντεο από άλλη κάμερα που ήταν εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com