" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ..13 / 4 / 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ


13 / 4 / 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ

Σήμερα 13/4/11 πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση των μελών της σπίθας άνω Πατησίων. Στόν σταθμό της Αγίας Βαρβάρας μαζεύτηκαν οι φίλοι και συναγωνιστές ανεξάρτητοι πολίτες, παλιοί και νέοι, σε ένα καταπληκτικό ενωτικό κλίμα, όπου ο καθένας μας ανάπτυξε τις απόψεις του και την γνώμη του για την κρίση, τα αίτια και την διέξοδο από αυτήν. Έκανε εντύπωση, που οι νέοι φίλοι μας είχαν τόσο καλή γνώση των απόψεων της κίνησης και της ιδρυτικής του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, πράγμα που σημαίνει ότι μας παρακολουθούσαν από καιρό και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιηθούν σε αυτή. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή λευτεριά.
Όλοι μαζί αποφασίσαμε
Α) η σπίθα ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ πρέπει γρήγορα να δυναμώσει και να κάνει γνωστές τις απόψεις τις κίνησης στους κατοίκους Πατησίων. Γι αυτό θα επιδιώξουμε να μοιράσουμε άμεσα κείμενο με τις θέσεις τις κίνησης μέσα στην μεγάλη βδομάδα.
Β) Ορίστηκε τριμελής ομάδα ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ που θα φροντίσει να εξασφαλίσει άμεσα την επικοινωνία μεταξύ μας, με την σπίθα κέντρου, αλλά και με όλες τις άλλες σπίθες.
Γ) Συζητήθηκε να βρούμε τρόπους τοπικής δράσης, ακούστηκαν προτάσεις για δράσεις
Δ) Φανερή ήταν η διάθεση όλων μας να φύγει άμεσα η πουλημένη κυβέρνηση και να χτίσουμε μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΠΙΘΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Διεύθυνση email

Η ανακοίνωση στο facebook :
http://www.facebook.com/note.php?note_id=208641952488126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com