" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΕΝ συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την υγεία του ιδρυτη της κινησής μας ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΔΕΝ συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την υγεία του ιδρυτή της κίνησής μας ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Οι πόνοι στο στομάχι και η δυσφορία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ ανησύχησαν τους οικείους του και οι θεράποντες ιατροί του που τον εξέτασαν, τον συμβούλευσαν να μεταβεί προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις., όπως και έγινε.

Πολλοί συναγωνιστές και πλήθος κόσμου ζήτησαν να μάθουν σε ποιο νοσοκομείο πήγε για εξετάσεις, για να πάνε από εκεί. Ο ίδιος ζήτησε να μην πάει κανείς τόσο γιατί δεν θέλει να ταράξει την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου όσο και γιατί δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Στα αμέτρητα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η κίνηση Ανεξάρτητων πολιτών θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για το ενδιαφέρον τους. Ο ΜΙΚΗΣ μας, ο ΜΙΚΗς όλης της Ελλάδας είναι καλά και θα συνεχίσει τον αγώνα, σαν βράχος ακλόνητος,  με στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παλλαϊκή Εξουσία και την Πατριωτική Αναγέννηση σε μια ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


Η συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί για απόψε με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alter, «Πρόσωπο με πρόσωπο» μετατίθεται.


 Επίσης  η απευθείας προβολή της συνεντεύξης του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου στο " ALTER ", στὴν Κεντρική Πλατεία του Γαλατσίου μετατίθεται και αυτή για όταν θα γίνει τελικά η συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com