" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

ΛΑΕ ΘΥΜΙΣΟΥ - ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ

Σήμερα συντελέστηκε ακόμα μία πράξη κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας και του συντάγματος με την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στην πλατεία συντάγματος.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις για το θέμα των σκηνών στο Σύνταγμα.

Η εισαγγελέας ζήτησε  να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο !!  και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων.

ΜΕ αυτη λοιπόν την "νόμιμη " δικαιολογία το πρωί στις 4:30'π.μ.  6 διμοιρίες ΜΑΤ  μαζί με την δημοτική αστυνομία πήγαν και ξήλωσαν ότι βρήκαν μπροστά τους στην πλατεία.

Και ερωτώ :

από πότε η ύπαρξη ενός πανό που γράφει ότι θέλουμε ΑΜΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καθιστά έγκλημα και διαπράττεται  το αδίκημα της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο ;
Γιατί εγώ ήξερα και ξέρω ότι αυτό είναι ελευθερία στην διακίνηση ιδεών και προβλέπεται και από το υπάρχον Σύνταγμα.


από πότε ένα τραπεζάκι που είναι τοποθετημένα επάνω του φυλλάδια ενημέρωσης και πολιτικού λόγου καθιστά έγκλημα και διαπράττεται  το αδίκημα της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο ;
Γιατί εγώ ήξερα και ξέρω ότι και αυτό είναι ελευθερία στην διακίνηση ιδεών και προβλέπεται και από το υπάρχον Σύνταγμα.

θα μπορούσα να ρωτάω ώρες για όλα αυτά αλλά η ουσία είναι ΜΙΑ.

έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες Κε ΚΑΜΙΝΗ
ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΆ και από το παρασκήνιο ο Φώτης Κουβελης μαζί με την πραξικοπηματική κυβέρνηση του Γ.Α.Παπανδρέου για να κάνετε πράξη το σχέδιο των αφεντικών σας που θέλουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  δούλο και υποτελή στην νέα τάξη ( βλέπε 4ο Ράιχ ) και που ο Γ.Α Παπανδρέου ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει,  μαζί του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος  και οι άλλοι πραξικοπηματίες. 


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΣ  γιατί μας δίνεται την ευκαιρία να κάνουμε στις γειτονιές αυτό που κάναμε στις πλατείες. 
ΔΕΝ  το έχετε πάρει ακόμα είδηση αλλά και πάλι δεν πειράζει γιατί όταν θα το πάρετε θα είναι για σας πλέον αργά . 


Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ?      ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ .
προς το παρόν αναπαυθήτε στις δάφνες σας και στην πίστη σας ότι κερδίσατε.


Μανώλης Χατζηδημητρίου
από την ΣΠΊΘΑ 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com