" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Σήμερα η αληθινή γιορτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τους ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ στην πλατεία Συντάγματος

το ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ βρίσκεται εκεί.

ΕΞΩ από την βουλή . ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας και σε όλους τους χώρους ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .
Και μόνο οι  ΕΛΛΗΝΕΣ που λένε ΟΧΙ  στην εξάρτηση  δικαιούνται να γιορτάσουν για μία ακόμα μέρα την Μαζική τους δράση ενάντια στην ψευτοδημοκρατία που "γιόρτασαν" οι παρατρεχάμενοι του σάπιου συστήματος στο προεδρικό μέγαρο το πρωί και που αντιστασιακά σωματεία επί δικτατορίας τους γύρισαν την πλάτη και ενώθηκαν με τον λαό που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.

Όλοι αυτοί που βρέθηκαν το πρωί στο προεδρικό μέγαρο είναι για κλάματα.
Αφού ο καθένας ξέρει καλά ότι χωρίς την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού Η δημοκρατία που γιόρτασαν είναι απλώς ένα ακόμα  ξόδεμα  του κοινού ταμείου των Ελλήνων που χρησιμοποιούν μόνοι τους χωρίς την έγκρισή του για να προβάλουν την απάτη  τους ότι είναι εκπρόσωποί του !!!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ μίλησαν κύριοι και κυρίες όλες αυτές τις μέρες που βρίσκονται στις πλατείες όλης της Ελλάδας και ειδικά στις 15/6/2011 & στις 28-29/ 6/2011 και είπαν το μεγάλο ΟΧΙ σε σας και στα ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΑΣ  που δεν είναι αλλά από την CIA- ΔΝΤ , τα ευρωπαϊκά φερέφωνα τους ΜΕΡΚΕΛ κ.λ.π. που όλοι μαζί εξυπηρετούν τα σχέδια των 10 τραπεζών - της "νέας τάξης " - 4ου Ράιχ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ , ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.

Θα  σας πετάξουμε  έξω από τα μέγαρα που χρησιμοποιείτε για τα θελήματα των Αφεντικών σας και όχι για να παλεύετε και να εργάζεστε για το θέλημα των Ελλήνων.


Τοποθεσία: Πλατεία Συντάγματος - Μπροστά από την Βουλή
Ώρα: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 7:00 μ.μ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
 
 σήμερα η αληθινή γιορτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τους ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ  στην πλατεία Συντάγματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com