" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ συμμετέχει και στηρίζει τις εκδηλώσεις της 15ης Οκτωβρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠ.Υ.Α. για τις εκδηλώσεις της 15ης Οκτωβρίου

 

 

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών  συμμετέχει και στηρίζει τις εκδηλώσεις της 15ης Οκτωβρίου για την Παγκόσμια Αλλαγή.
Ο λαός μας  αποτελεί τον πρώτο στόχο στη βίαιη επίθεση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ευρώπη. Συμμετέχει στην παγκόσμια διαμαρτυρία με πίστη στη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία καθώς και στους αγώνες για τη διεκδίκησή τους.
Έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πιο ανοίκεια συμμαχία της διεθνούς του χρήματος με τα κόμματα εξουσίας (και όχι μόνο) στη χώρα μας, είμαστε αποφασισμένοι να στείλουμε μήνυμα Αλληλεγγύης και Αντίστασης, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει φραγμό για την εφαρμογή των σχεδίων τους και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Σ' αυτή την παγκόσμια ειρηνική διαδήλωση ενώνουμε και τη δική μας φωνή και δύναμη μαζί με χιλιάδες πολίτες, αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να καθορίζουμε οι ίδιοι το επίπεδο της ζωής μας.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΓΩΝΑ του Κ.Α.Π.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com