" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

( VIDEO ) ΑΙΣΧΟΣ - Ο δήμαρχος Αλεξανρούπολης δηλώνει ότι θέλει την ΘΡΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΕΝΗΣ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ. 

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ


Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει  προειδοποιήσει πολλές φορές τον Ελληνικό Λαό για τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας εξ αιτίας των βλέψεων των γειτόνων μας. Έχει επισημάνει ιδιαίτερα τον κίνδυνο που διατρέχουν η Θράκη, η Μακεδονία και η Ήπειρος από τις επεκτατικές διαθέσεις γειτόνων μας.

Παράλληλα έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση για τις τεράστιες ευθύνες που έχει, διότι άφησε  τις περιοχές αυτές της χώρας μας αβοήθητες και εγκαταλελειμμένες. Έξω από κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό, που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Σαν να ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και όχι οι Ακρίτες της Ελλάδος.

Οι ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας, δεν ζητούν προνόμια, απαιτούν και δικαιούνται ισότητα και ισονομία. Οποιαδήποτε κυβέρνηση αυτής της χώρας, δεν είναι ικανή να ικανοποιήσει αυτό το δίκαιο αίτημα, είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο.

Η εγκατάλειψη των ακριτικών μας περιοχών δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους ή σε ανθρώπους χωρίς πατριωτικά αισθήματα, να λαϊκίζουν επικίνδυνα. Τους δίνει την δυνατότητα να λειτουργούν ως 5η φάλαγγα μέσα στην καρδιά της χώρας μας.

Ένας τέτοιος άνθρωπος φαίνεται πως είναι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, γεγονός που φαίνεται καθαρά από την ομιλία του σε οικονομικό φόρουμ που έγινε τον περασμένο μήνα.

Σας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο για να διαπιστώσετε μόνοι σας πως δρουν οι Εφιάλτες στην χώρα μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός της Αλεξανδρούπολης θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στον  Δήμαρχο που ανερυθρίαστα ομολογεί ότι βλέπει την Θράκη ακόμα και ως ανεξάρτητη χώρα! 


θυμίζουμε δε , την ανακοίνωση  του Κ.Α.Π. ΣΠΙΘΑ που έγινε μόλις το γεγονός μαθεύτηκε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Κ.Α.Π. ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ

 

 

 

3 σχόλια:

 1. Παρακολουθώ το θέμα του χρηματοοικονομικού φόρουμ θράκης μέσω τοπικών δημοσιευμάτων του έβρου και σας διαβεβαιώνω ότι η δήλωση του κύριου Λαμπάκη ήταν αναμενόμενη. Από το Μαιο κυρίως έχει ξεκινήσει ένας "ύπουλος" αγώνας ώστε να καλλιεργηθεί κυρίως στον κόσμο η "ανάγκη" για ανεξαρτησία. Κανείς δεν έχει δώσει έως σήμερα την πρέπουσα σημασία δεδομένου μάλιστα ότι, και όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, πρωτοστάτης του Φόρουμ είναι η κ. Καραγιάννη, στέλεχος της deutsche bank, και πολλά άλλα...Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ιστορικό επισκέψεων...στο πλαίσιο του φόρουμ, στη Σαμοθράκη του κ. Λαμπάκη της οικογενείας του...έως και του κ. Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος εμφανίζεται κρατώντας το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης....Είμαι πεπεισμένος ότι το θέμα δεν περιορίζεται σε μια απλή δήλωση ενός δημάρχου...κατά την άποψή μου νόμιζε ότι το έδαφος ήταν έτοιμο και του ξέφυγε..ή κάτι άλλο...Εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον μπορώ να συγκεντρώσω το υλικό από το διαδίκυο αλλα μπορεί ο καθένας με μια μικρή έρευνα να διαβάσει τα ανατριχιαστικά δημοσιεύματα τα οποία ενώ διαχέονται "αθόρυβα" κατ ουσίαν καλλιεργούν το έδαφος για ανεξαρτησία της Θράκης. Στις εκδηλώσεις των φορουμ κατα καιρούς συμμετέχουν υψηλά κυβερνητικά στελέχη...στελέχη εταιρειών...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε αυτή τη σελίδα http://www.samothraki.gr/dimsamoth/index.php?option=com_content&view=article&id=252:-2-&catid=61:2011-03-20-10-51-02&Itemid=30 θα δείτε λεπτομέρειες της επίσκεψης του φορουμ στη σαμοθράκη στην οποία εκτός των άλλων συμμετείχαν συγγενικά πρόσωπα του κ. Λαμπάκη. Η δήλωση του Δημάρχου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μεμονωμένο γεγονός αλλά απόρροια διεργασιών κάποιων ετών...Επίσης ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις της κ. Κατερίνας Καραγιάννη στη σελίδα http://www.makthes.gr/news/economy/74013/ η οποία είναι πρόεδρος του χρηματοοικονομικού φόρουμ το οποίο εκτός των αλλων αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση! Υπάρχει και σελίδα στο facebook....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα αυτά γίνονται στη Θράκη εδώ και αρκετό καιρό υπό την αιγίδα της νυν κυβέρνησης αλλά και πολιτικών προσώπων από άλλους χώρους. Κατά την άποψή μου δεν αρκεί η διαπόμπευση ενός δημάρχου αλλά να δείτε ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά και δεν χρειάζεται να στραφούμε σε τρελλά σενάρια συνομοσιολογίας. Επίσης ανατριχιαστικό είναι ότι στις τοπικές κοινωνίες της παραμεθωρίου όσο και αν αυτό είναι απεχθές υπάρχει απήχηση των όσων είπε. Ενας από τους λόγους είναι τα υψηλά επίπεδα ανεργίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αναφέρθηκε στα Μεταλλεία Χρυσού, τα οποία τώρα χαίρουν μεγαλύτερης αποδοχής από ότι παλαιότερα.
  Γενικά ένας δήμαρχος δεν ξύπνησε και είπε κάτι ένα πρωι τυχαία. Τα αίτια της κοινωνικής κατάστασης έχουν μεγάλη σημασία. Στη Θράκη στήθηκαν βιομηχανικές περιοχές φαντάσματα για να επωφεληθούν οι λίγοι για να χρηματοδοτηθούν οι προεκλογικοί αγώνες βουλευτών. Κατά τα άλλα φταίει το Κράτος των Αθηνών. Δυστυχώς αρκετώς κόσμος εκεί πάνω συμφωνεί άκριτα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com