" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ της Διοικούσας Επιτροπής της Ενιαίας Σπίθας Αττικής


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ενιαίας Σπίθας Αττικής, χαιρετίζει τους Σπιθιστές και τις Σπιθίστριες της Ενιαίας Σπίθας  Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδας που μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, σε πείσμα του τρικομματικού μνημονιακού κυβερνητικού αυταρχισμού παλεύουν για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Πατριωτική Αναγέννηση.

Ως νέα αιρετή Διοικούσα Επιτροπή θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Ευελπιστούμε ότι η Σπίθα μας ενωμένη σαν μια γροθιά θα πετύχει τους στόχους μας και θα προσφέρει στη πατρίδα μας τις υπηρεσίες που της αξίζουν.

Ο λαός ενωμένος θα συντρίψει τους ξένους επικυρίαρχους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους και θα οικοδομήσει μια νέου τύπου Δημοκρατία εντός των ορίων, της οποίας θα απολαύσει  την ευημερία που θα απορρέει από τον πλούτο της χώρας μας και τις αρετές του.

Αθήνα 4 - 2 - 2013

Η Διοικούσα Επιτροπή Αττικής της Ενιαίας Σπίθας Αττικής
  • Ιωάννα Κολοβού, 
  • Ανδρέας Τσιφτσιάν, 
  • Νούσης Βασίλης, 
  • Μανώλης Χατζηδημητρίου, 
  • Πελεκίδης Γαβριήλ, 
  • Γεράσιμος Κοντός, 
  • Παπαδάκη Δέσποινα
http://www.spitha-kap.gr/el/kap/news/?nid=4001


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com