" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Σπίθας 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας

Ανακοίνωση της Σπίθας

 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας


Η γενική συνέλευση της Σπίθας 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 - 1 - 2013 αποφάσισε ομόφωνα να δεχτεί την πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη για συνένωση των Σπιθών της Αττικής σε μία Σπίθα. ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ  να διοικείτε η Ενιαία Σπίθα από μία ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ επιτροπή πόλης και προτείνουμε η ψηφοφορία να γίνει με κάλπη.
Στην επόμενη διασπιθική θα πρέπει να ορίσουμε τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής πόλης και τον αριθμό των μελών.

Πιστεύουμε ότι η συνένωση των Σπιθων σε αυτή την φάση του κινήματός μας μαζί με τα κατάλληλα άτομα που θα διοικήσουν την Ενιαία Σπίθα Αττικής θα βοηθήσει τόσο στην ενότητα του κινήματος μετά τα τελευταία γεγονότα που χρειάζεται να τα αφήσουμε ΟΛΟΙ  πίσω όσο και στην ανάπτυξη ( ποιοτική και ποσοτική ) του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ  στην Αττική που είναι απαραίτητη για την επίτευξη των ΣΤΟΧΩΝ  μας.

 Ο Ελληνικός Λαός μας παρακολουθεί και περιμένει από εμάς τα μέγιστα. Ας μην τον απογοητεύσουμε. Είμαστε από αυτούς που όταν λειτουργήσουμε ενωτικά , μεθοδικά και απερίσπαστα στο καθήκον μας έχουμε την δυνατότητα να επηρεάσουμε κολοσσιαία τις εξελίξεις και να οδηγήσουμε  τον ΛΑΟ μας νικηφόρα στην μάχη για την  στην απελευθέρωση  της πατρίδας  στέλνοντας  τους εχθρούς του  στο εκτελεστικό απόσπασμα της ιστορίας. Της ιστορίας που θα την γράψουμε εμείς, ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ , Ο ΛΑΟΣ  !  

Η γενική συνέλευση της Σπίθας 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com