" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Γενική συνελευση της Σπίθας μας την Πέμπτη 21 Ιουνίου

Γενική συνέλευση της
 Σπίθας 1ου διαμερίσματος ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνέλευση της Σπίθας μας Με συμμετοχή της Σπίθας Γαλατσίου

Η συνέλευση θα γίνει στις 7 μ.μ. την Πέμπτη 21 Ιουνίου Αγίας Γλυκερίας 26 στο Γαλάτσι Χάρτης

Ημερήσια διάταξη


1ον καλωσόρισμα καινούργιων μελών 

2ον προγραμματισμός των επόμενων 15 - 20  ημερών για δράσεις 
προτάσεις συντονιστικού για τέσσερις  εκδηλώσεις ( ΠΕΙΡΑΙΑ , ΓΑΛΑΤΣΙ , ΑΧΑΡΝΕΣ , Νέα ΣΜΎΡΝΗ  ) , οργάνωση συνεργείων αφισοκόλλησης , μοιράσματος φυλλαδίων , τραπεζάκι ενημέρωσης , ντουντούκα , οργάνωση υλικοτεχνικής υποστήριξης ( φυλλάδια , μικροφωνική , κουτί οικονομικής συνεισφοράς - υποστήριξης , οπτικοακουστικά μέσα  κλπ )  

3ον  συνδρομές - οικονομικά 

4ον Ενημέρωση για τις δραστηριότητες Αλληλεγγύης και προγραμματισμός 

5ον Πολιτικές εξελίξεις και επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
Συνεχίζουμε έξω από το σύστημα και οργανώνουμε την ΣΠΙΘΑ
συζήτηση : ζύμωση εκτιμήσεις , προτάσεις , καταγραφή απόψεων 
( να θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη και περιμένουμε τα αποτελέσματα της για να υποστηρίξουμε τις όποιες προτάσεις της )

6ον άλλες προτάσεις 
-------------------


http://www.spitha-kap.gr/el/sparksarea/?nid=2621

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com