" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αυτοκτονήστε τους !




Με προηγούμενο άρθρο μου πρότεινα στους Αρχηγούς των κομμάτων που κυβέρνησαν το τελευταίο διάστημα ενωμένοι ενάντια στον λαό  να κάνουν χαρακίρι ως την μόνη πράξη που τους απομένει να σώσουν την τιμή τους και την αξιοπρέπειά τους. Δυστυχώς δεν με άκουσαν.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου έδειξαν ότι εμείς, ο λαός , είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε μία νέα εποχή και να σηκωθούμε  λίγο ψηλότερα για να δούμε τις αμυγδαλιές να ανθίζουν και την θάλασσα να κυματίζει  όπως λέει και το τραγούδι.

Το τι ακολούθησε είναι πλέον γνωστό σε όλους μας. Τα οργανωμένα συμφέροντα που σκοπό τους είχαν και έχουν να ξεπουλήσουν κομμάτι κομμάτι τον εθνικό - δημόσιο αλλά από ότι φαίνεται και
ιδιωτικό πλούτο μας αρπάζοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε επειδή δεν υπάρχει ακόμα η δύναμη που θα δώσει την οριστική λύση ΡΗΞΗΣ  με το εξαρτημένο σύστημα εξουσίας , μας τρομοκρατούν με ψευτοδιλήμματα για να μπορέσουν να αναστρέψουν την ήτα τους.

 Το σύστημα ετοιμάζει :

1ον το δίπολο Α)Εθνικοφροσύνη - νοικοκυραίοι ( σε ποιο νοικοκυριό άραγε ; !!! ) ,
 Β)  Εθνομηδενισμός

2ον Αφού πραξικόπημα δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο των τανκς, φασιστοπολιτοφυλακή με αντίπαλο δέος την αντιφασιστοπολιτοφυλακή που θα είναι συνεχώς σε σύγκρουση μεταξύ τους για να μήν αναπτυχθεί ποτέ η λαϊκή συγκρουσιακή δύναμη που μπορεί σε μία μόνο μέρα να ανατρέψει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ εξουσία των μονοπωλίων και των πέντε έξι κέντρων που ως αόρατοι Χίτλερ κατακτούν σιγά σιγά όλη την Ευρώπη έχοντας κατακτήσει με τους ντόπιους Τσολάκογλου την πατρίδα μας.
Την μέθοδο αυτή την ετοιμάζουν  στην περίπτωση που η λαϊκή θέληση τελικά ΔΕΝ βρει κυβερνητική διέξοδο και επιστρέψουμε σε λαϊκούς αγώνες ( πλατείες , καταλήψεις κ.λ.π. )

3ον Με όποια κυβέρνηση το δίλημμα ΑΣΤΑΘΕΙΑ  ή Σταθερότητα έστω και με σχετικά λάθος πρόσωπα.

4ον Αν κάτι πάει στραβά και έχουμε αντιμνημονιακή κυβέρνηση , Συκοφαντία και αποκαλύψεις για το παρελθόν όσων βρίσκονται σε αυτή. Θα φτάσουν να Εκβιάζουν  δηλαδή για να σωθούν όσοι πρέπει να σωθούν από αυτούς που μέχρι τώρα εξυπηρέτησαν την Πραγματική εξουσία και φυσικά όσοι υποκύψουν, για να μήν αποκαλυφθούν τυχών ατασθαλίες τους, θα γίνουν τα νέα όργανα τους . Θα κάψουν και μερικούς για να φοβηθούν οι άλλοι ή θα δώσουν και από τους παλιούς για να βοηθήσουν τους καινούργιους, όσο χρειάζονται και να τους φέρουν ποιο κοντά.

Από την άλλη πλευρά οι δυνάμεις εκείνες που ισχυρίζονται ότι θα υπερασπιστούν τα λαϊκά συμφέροντα  δεν κατορθώνουν να πείσουν για τις προθέσεις τους και από το μυαλό μας περνάει ότι παίζουν μαζί μας γιατί ξέρουν ότι όσο ο λαός δεν ενώνετε τόσο δεν μπορεί να γίνει ισχυρή η θέλησή του και άρα εξαρτάται από αυτούς οπότε το γραφείο - κόμμα δεν θα κλείσει.  Είναι αυτό που λέμε γιατί να ενώσω τον λαό; για να με καταργήσει; Και τι θα κάνω εγώ τότε; Θα μείνω άνεργος;

Οι χιλιάδες Σπιθίτες και Σπιθίτριες πιστοί στην ιδρυτική μας  διακήρυξη  και τιμώντας τα προσωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ , ΚΙΝΗΜΑ , ΠΟΛΙΤΕΣ  δεν είχαμε ποτέ την φιλοδοξία να μπούμε στην λογική της καρέκλας ακόμα και όταν μας πρότειναν αναπαυτικότατες πολυθρόνες. Είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από το σύστημα και όλη μας η προσπάθεια είναι να ενώσουμε ΟΛΟΥς  εκείνους που θέλουν την ΡΗΞΗ  - Ανατροπή και έτσι να πάρουμε την πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ  εμείς. ΟΙ Ανεξάρτητοι , οι πολίτες , ο Λαός.

Την ΚΥΡΙΑΚΉ 17 του Ιούνη τιμώντας τους χιλιάδες νεκρούς μας, Νεκρούς που θυσιάστηκαν , νεκρούς που θυσίασαν και νεκρούς που τους όπλισαν το χέρι αυτοί που διεκδικούν την ψήφο μας Ρίχνουμε στην κάλπη  την μόνη ψήφο που ανεξάρτητα ποιου ΑΝΤΙμνημονιακού - αντιφασιστικοναζιστικού  κόμματος θα είναι από μέσα θα λέει:

 ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ( των νεκρών μας ) ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ



Μανώλης Χατζηδημητρίου
Μέλος του ΠΟΣΥ του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη

Υ.Γ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΡΑΠΟΔΑ

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα ως προς το ότι φοβούνται μην κλείσουν τα μαγαζάκια τους αν ενωθεί ο λαός αλλά και για το ότι πάντα μας θέλουν διχασμένους - μέσα σε μία Ελλάδα όπου γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - για να βρίσκει έδαφος το αρρωστημένο συμφέρον των ξένων οι οποίοι μας έχουν μελετήσει και έχουν βρει τα σημεία των αντιδράσεών μας!
    Δεν ξέρουν όμως πως λίγο πιο μέσα βαθειά στην καρδιά μας υπάρχει αυτό που μας θάβουν με την στοχευμένη ανυπαρξία της παιδείας! Η Αγάπη για την ελευθερία!


    Σπιθιστές και Σπιθίστριες πάντα στον Αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της πατρίδας Μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com