" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

VIDEO - Βεβήλωση μνημείου Δ. Χριστούλα στην συγκέντρωση της ΝΔ


Σύνταγμα 15.6.2012 - Κεντρική προεκλογική ομιλία του Σαμαρά
Με το πέρας της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ κάποιοι βεβήλωσαν το μνημείο του Δημήτρη Χριστούλα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που αυτοκτόνησε επί της πλατείας Συντάγματος. Δείτε επίσης: περιήγηση μέσα στην συγκέντρωση και πόσος κόσμος ήταν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=T6K7MgVerZk
και ψηφοφόρο της ΝΔ λέει ότι η Ελλάδα χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8RrH19jJA5E

1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ,ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ .ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ).ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΜΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ''ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ''.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ''(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣκ.α.) ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΣΙΜΟ ΩΝ,ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ-ΤΑς-ΩΠΑς) ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΟΠΩΣ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ.
    ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΛΟΙΠΟΝ !
    (Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ)
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΦΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΑΠΟ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com