" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ - Κάποιοι "καθάρισαν" τον χώρο στο σημείο που θυσιάστικε ο Δημήτρης Χριστούλας


Ντροπή και Αίσχος

Κάποιοι "καθάρισαν" τον χώρο από τα εκατοντάδες σημειώματα και αφαίρεσαν και το μνημείο που έβαλε η ΣΠΙΘΑ  στο σημείο που θυσιάστηκε ο Δημήτρης Χριστούλας

---------------------

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ - Μίκης Θεοδωράκης

03.07.2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών καταγγέλλει την βάρβαρη αφαίρεση του μνημείου
που η ίδια έθεσε στο σημείο της πλατείας Συντάγματος που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης
Χριστούλας. Ο Έλληνας πολίτης που προτίμησε να φύγει απο τη ζωή για να
αποφύγει τον εξευτελισμό στον οποίο τον ωθούσε το ζοφερό πολιτικό τοπίο της
χώρας μας.
Το ΚΑΠ τοποθέτησε στη μνήμη του, ένα μαρμάρινο μνημείο στο οποίο χάραξε το
σημείωμα που άφησε ο Χριστούλας. Κάποιοι άγνωστοι «χωρίς συναίσθηση και
χωρίς αιδώ», αφαίρεσαν το μνημείο απο το χώρο καθώς και όλα τα σημειώματα και
τις αφιερώσεις που οι πολίτες αναρτούσαν προς τιμήν του αυτόχειρα. Φαίνεται πως
προτεραιότητα των αγνώστων είναι η καθαρή πλατεία και όχι η «μνήμη της πέτρας».
Ως δειλοί δεν πρόκειται να βγουν και να πουν ποιοί είναι. Εμείς όμως τους ξέρουμε.
Όπως ξέρουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε τον Δημήτρη Χριστούλα και τους 2.500
αυτόχειρες που σφράγισαν με το αίμα τους τους μαύρους καιρούς μας. Όπως
ξέρουμε πως για μας θα είναι πάντα «οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί».

Γραφείο Τύπου ΚΑΠ-Σπίθα
Τηλ 3233877-879

http://spitha-kap.gr/el/news/?nid=2660

11 σχόλια:

  1. Με όλο τον σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή, την οποία ως φαίνεται ο εκλιπών θυσίασε στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων, λέω μόνο τούτο.
    Δεν είναι ο μοναδικός αυτόχειρ και για τους ίδιους μάλιστα λόγους με την διαφορά ότι οι άλλοι προφανώς δεν ανήκαν στις ..."προοδευτικές" δυνάμεις.
    Ας μην του στήσουμε και ανδριάντα λοιπόν. Δεν έπεσε δα και σε ώρα καθήκοντος. Για να μην τρελαθούμε δηλαδή.
    Επαναλαμβάνω...
    Σέβομαι την ανθρώπινο πόνο, την ζωή και την αξιοπρέπεια, αλλά μισώ την εκμετάλλευση από την χαμό της.
    Καθημερινά αυτοκτονούν άνθρωποι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους οικονομικά προβλήματα θα μπορούσε να έχει ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός και με μια καλή ακίνητη περιουσία.
    Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς ήρωες και όχι από ανδριάντες "ηρώων" που αποφάσισαν την αυτοχειρία.
    Γιατί τόση τραγικότης;

    gianniotis

    ΥΓ: Και δεν "θυσιάσθηκε" ο εκλιπών... απλά αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Κάθε μέρα "θυσιάζονται" 'Ελληνες συμπολίτες μας,γιατί δεν φτιάχνουμε ανδριάντες και για κείνους;Ας σεβαστούμε όλες τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται καθημερινά....και ας μην μένουμε σε αυτόν που "θυσιάστηκε",ενω οι υπόλοιποι αυτοκτόνησαν!!!Πάντα με τον σεβασμό σε όλους τους νεκρούς του μνημονίου...

      Διαγραφή
    2. μπωρει να ισχυρίζεστε ότι σεβεστε την ανθρωπινη ζωη ομως δεν σεβεστε τον ανθρωπο ως πολιτη. Είμαστε πολίτες με δικαιώματα με οραματα πολιτικα και η καθε μας πραξη ειναι πολιτικη γιατι αφορα την πολιτεια-την χωρα που ζουμε αφορα ολους μας. Η κινηση αυτου του ανθρωπου δεν εγινε απο πολιτικες(κομματικού τυπου) σκοπιμοτητες αλλα για την υπερασπιση των ανθρωπων και των δικαιωματων τους ως πολιτες .Αυτό που εκανε ο ανθρωπος αυτός ήταν κινηση απογνωσης γιατι παραβιάζονται οι ανωτερες ιδεες και τα δικαιώματα του καθε πολίτη για μια αξιοπρεπει ζωη . Οι πολιτικές ιδεες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ αλλα ιδεες που ταυτίζονται με τα δικαιώματα της προστασίας του ανθρώπου της ζωής του και των δικαιωμάτων του.Αυτός ο ανθρωπος εφυγε από αυτη την ζωη με μοναδικο (πολιτικό) σκοπό να σωθουν χιλιάδες αλλοι ανθρωποι απο τον κοινωνικό εξευτελισμό,την φτωχια τις αρρωστιες και τελος και κυριοτερο να σωθει το εθνος μας από τον παγκοσμιο χλευασμό και εξευτελισμο.

      Διαγραφή
    3. Μην καπηλεύεστε τον ανθρώπινο πόνο και πρό πάντων μην του δίνετε κομματική - κομμουνιστική υπόσταση.
      Αδικείτε τον εκλιπόντα αλλά και τον κομματικό χώρο προέλευσής του.
      Μήπως -λεω- θα πρέπει να ανακηρύξουμε την ημέρα του χαμού του ως ημέρα εθνικής επετείου;....
      Μήπως θα πρέπει να δοθεί και στους οικείους του κάποια ...αντιστασιακή σύνταξη;
      Σοβαρευθείτε επιτέλους.

      αιδώς...

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. φιλε αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω με όλη την ευγενεια και τον σεβασμο είναι οτι οι ανθρωποι που αυτοκτονουν και ειδικοτερα αυτος ο πολιτης που επελεξε να αυτοκτονησει απεναντι από την βουλη στο σημειο που ιστορικά ειχαν μαζευτει παλιοτερα οι Ελληνες για να διεκδηκήσουν Συνταγμα από τον Οθωνα είναι μια πραξη συμβολικης εθνικης πολιτικης αγανάκτησης για όλους τους Ελληνες πολίτες . Για αυτό τον τιμούμαι σεβομαστε την απόφαση του η οποία επισφραγιζει ουσιαστικά την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών για τον εξευτελισμό που επιδεχεται το εθνος μας για τον εξευτελισμό των πολιτων και τελος κυριότερο τον εξευτελισμό του δικαιώματος του ανθρώπου να ζει σαν ανθρωπος όχι με συνθηκες ενός ζώου που το κρατάνε σε κλουβί και επιλέγουν τι θα φαει και τι θα πινει οι φυλακες του ''ζωολογικου κήπου'' ή αλλιώς ''οι φυλακες-ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ '' που καταργουν τα εθνη καταργουν τους πολιτες καταργουν τον ανθρωπο . Οταν εκμηδενίζει η οποιαδηποτε κοινωνικοπολιτικοοικονομικη δυναμη το εθνος το πολιτισμό την γλώσσα του και τις ιδεες του τότε εκμηδενίζεται Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγαλε giannioti ακου να δεις γιατι μπωρει να μπερδευτηκες η Ελλάδα μας αυτη την στιγμη ''καποιοι'' προσπαθούν να την εξαφανίσουν και από τον χάρτη και από την ιστορία . Ειναι αστειο παραλογο να φαντάζεσαι ότι ο Δημήτρης Χριστούλας αυτοκτόνησε ή και ο οποιοσδηποτε ανθρωπος που διαλέγει να αυτοκτονήση απέναντι από την βουλη (πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) είναι μια τυχαία αυτοκτονία ή είναι μια αυτοκτονία για την προσωπική ωφελεια του.Αλλα ακόμη και αυτό δηλαδη υποθετεις οτι αυτοκτονει ένας ανθρωπος με στόχο......να βαλει βυσμα ...για να μας βλέπει καλύτερα από τον ουρανό.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ . Λες και τωρα αυτη την στιγμη οι ανθρωποι που καθημερινα αγωνίζονται ανήκουν σε κομματα κουμουνισμό ή εθνικιστικού τυπου κομματα. ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗς ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ολοι οι Ελληνες ειμασταν συνεπεστατοι στις υποχρεωσεις μας ειχαμε από τους χαμηλότερους μισθους μεγαλε τελικα οπως αποδειχτηκε εργαζομασταν πολυ περισσοτερο από αλλες ευρωπαικες χωρες που εχουν πολλοι περισσότερες αδειες τον Χειμώνα δικαιούνται να κάνουν διαλλειματα εν ωρα της εργασίας τους μια με μιση ωρα. Εχεις παει σε κατι δημοσιες υπηρεσίες με μια ''ουρα'' μεχρι εξω να μην προλαβαινει ο υπαλληλος ουτε για κατουρημα να πάει.Επειδη δηλαδη είναι πεντε υπαλληλοι οι ''τα καλα παιδια μας'' που καθονται πρεπει να την πληρωσουν όλοι οι Ελληνες .Επειδη εκλεβαν καποιοι πρεπει να τιμωρηθουμε όλοι στην τελικη οι Γερμανοι λαδωναν συνεχεια τους πάντες και μιλανε τωρα?Σε όλες ή τουλαχιστον στις περισσότερες χωρες της Ευρωπης ο δημοσιος τομεας εχει την τιμητικη του Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ,ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ.α. Οι ανεργοι προστατεύονται από όλα τα Ευρωπαίκα κράτη και με το παραπάνω.οχι σαν εμας.Οι αστεγοι στις μεγαλύτερες Ευρωπαικες και όχι μόνο χώρες δεν κυλιούνται στους δρομους σε αυτό το χάλι. Ανθρωποι με κομμενα ποδια καμμενοι τρελοι εχεουν πεσει θυματα οργανωσεων που τους υποχρεωνουν να ζητιανευουν ,σε ποια αλλη πολιτισμενη χώρα γινεται αυτό το χαλι χωρις την αποτελεσματική επεμβαση της αστυνομίας αυτα που μας συμβαινουν τα βλέπεις μόνο σε κατι χώρες όπως το Πακισταν μπαγκλατες οπου δεν υπαρχει καμία κοινωνική πολιτική και υπάρχη μεγαλη εξαρτηση αυτων των χωρων από τις μεγαλες δυναμεις.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣΚ.Α. ΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ,Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ...ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΚΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΑΣ .ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ok φίλοι μου...

    Εσείς προσπαθείτε να με πείσετε ότι ο εκλιπών έπεσε "υπέρ βωμών και εστιών" και άρα του χρειάζεται ανδριάντας τύπου Λεωνίδα εκ Θερμοπυλών, ενώ για εκείνους που όντως πέφτουν στην ώρα καθήκοντος... κιχ.!

    Αυτοκτόνησε απέναντι από τη Βουλή... Σημαδιακό σημείο θέλετε να μου πείτε, ενώ αν έπεφτε από την Ακρόπολη θα τον κατατάσσαμε στους "θιασώτες" της φιλοσοφίας και του αρχαίου πνεύματος.

    Game ove... Με πείσατε.! Ο Εκλιπών έπεσε "μαχόμενος" για τα ...Εθνικά ιδεώδη και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χαρακτηρίζει την πράξη του Δημήτρη Χριστούλια, πολιτική πράξη αντίστασης, ενώ η κόρη το Έμμυ αντί να θρηνήσει τον νεκρό πατέρα της, "ασέλγησε" πολιτικά πάνω στη σορό του με την παρακάτω δήλωσή της:

    "Το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα μου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Σε όλη τη ζωή υπήρξε ένας αριστερός αγωνιστής, ένας ανιδιοτελής οραματιστής.
    Η συγκεκριμένη πράξη του τέλους, είναι μια συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε. Στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, σκοτώνουν τα αυτονόητα.
    Για κάποιους, για "τα πεισματάρικα παιδιά της χίμαιρας", σε μια τέτοια κατάσταση, η αυτοκτονία μοιάζει αυτονόητη, όχι σα φυγή αλλά σαν κραυγή αφύπνισης.
    Για το λόγο αυτό προσλαμβάνει ένα άλλο περιεχόμενο, αυτό το περιεχόμενο που τραγουδήσαμε παρέα για πρώτη φορά στη συναυλία του αγαπημένου μας Μίκη το 75, που τραγουδάγαμε πάντα στις δικές μας γιορτές και για τους δικούς μας νεκρούς...
    Κοιμήσου πατέρα, κι εγώ τραβάω στα αδέρφια μου και παίρνω τη φωνή σου.
    Μόνο αυτό ονειρευόσουν για τους νέους και νομίζω τα κατάφερες. Στο σημείο που έφυγες υπάρχει το σημείωμα, ενός νέου "To όνομα του νεκρού σήμερα είναι Δημοκρατία μα είμαστε 11 εκατομμύρια οι ζωντανοί και το όνομα μας είναι Αντίσταση"


    Please,
    μην δίνετε ερεθίσματα για ερμηνείες κομματικών αριστερών "συμφερόντων".
    Τελικά μόνο ένας αριστερός αυτοκτόνησε σε τούτη εδώ τη χώρα;
    Ή τέλος πάντων, κανένας δεξιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΙΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΎΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ).
    ΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ - ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΧΤΥΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ (ΜΜΕ)ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ).ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ Ή ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΚΟΠΕΩΝ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ )Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ(ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok...

      Γράψαμε πάρα πολλά για ένα άτομο που επέλεξε την αυτοχειρία κι' εμείς επιχειρούμε να εκμεταλλευθούμε πολιτικά την πράξη του και να τον ηρωοποιήσουμε στα μάτια των άλλων με μοναδικό κριτήριο το σημείο που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

      Sorry για την ενόχληση.
      Όσο και αν εκπέμπουμε σε διαφορετικό ...μήκος κύματος, πίστευα ότι κάπου τελικά θα συμφωνούσαμε.
      Φαίνεται πως οι κομματικές παρωπίδες, μας εμποδίζουν να κατανοήσουμε ακόμη και τα αυτονόητα.

      gianniotis

      ΥΓ: 1 Γιατί δεν "έπεφτε" τουλάχιστον απ' το Ζάλλογο λχ και να δώσει μια τέλος πάντων Εθνική υπόσταση στο εγχείρημά του, παρά προτίμησε μια πλατεία όπου φιλοξενεί αυτό που όλοι εσείς φωνάζατε: "να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή"

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΙΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ !ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΥΤΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΣΕΙΡΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥ Ή ΕΝΟΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ 25 % ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 300 ΕΥΡΩ Ή 700ΕΥΡΩ? Η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ Ή ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΩΣΤΕ:Α)ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ Β) ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !Η ΒΟΥΛΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sorry gianniotis που... ασχολουμαστε με τα προβληματα των ανθρωπων και τους αυτοχειρες που αποφασιζουν να φυγουν επειδη βλεπουν τους ανθρωπους και την χωρα να καταρρεει και να ξεπουλιέτε...ισως θα επρεπε να μην μιλαμε γι αυτα γιατι δυσφημουμε παγκοσμιως ΑΥΤΟΎς ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.ΦΙΛΕ σε διαφορετικό ...μήκος κύματος ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΣΜΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΤΙΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com