" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

VIDEO - ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΜΕ  μεγάλη επιτυχία συνεχίσαμε την εξόρμησή μας και από τον Πειραιά βρεθήκαμε στο ΙΛΙΟΝ  όπου μοιράσαμε την δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη σε πάνω από 1000 πολίτες που ενδιαφέρθηκαν για να διαβάσουν το μήνυμα του μεγάλου πατριώτη και ιδρυτή του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ. Δυο μέρες φωνάξαμε ( ντουντούκα )  για πάνω από 8 ώρες στις γειτονιές του ΙΛΙΟΥ καλώντας τους πολίτες να αψηφήσουν το μέλλον που τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ  και το σύστημα και να σκεφτούν καλά το μέλλον των παιδιών μας. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  το σύνθημα των καιρών με δύναμη την θέλησή μας για ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ.

Η  έκπληξη των κατοίκων ήταν μεγάλη αφού διαπίστωναν ότι είμαστε κι εμείς απλοί πολίτες που δεν έχουμε στόχο να πάρουμε ψήφους αλλά να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ  στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και των δικαιωμάτων μας που με τόσες θυσίες μας των πατεράδων μας και των παππούδων μας κατακτήθηκαν και τώρα σε μία ΕΠΙΘΕΣΗ  πρωτοφανή οι ξένοι  με συμμάχους όλο το εξαρτημένο πολιτικό σύστημα μας τα αφαιρούν για να μας κάνουν ΔΟΥΛΟΥΣ αφού η εξαθλίωση είναι ο
καλύτερος τρόπος για να σκλαβώσεις ένα λαό   και μας πλησίαζαν για να μάθουν με αγωνία τις προτάσεις μας και να ενημερωθούν για το κίνημά μας.

Στην Αφισοκόλληση είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός αφού οι δημοτικοί υπάλληλοι με εντολή του δημάρχου ξήλωσαν ΟΛΕΣ  τις αφίσες μας με την δικαιολογία ότι έτσι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. ΑΡΑΓΕ  το δημοτικό συμβούλιο έχει την δικαιοδοσία να ξηλώνει τις αφίσες και από μέρη που δεν ανήκουν στον δήμο όπως τοίχοι τραπεζών ή κολώνες της τροχαίας ;  ( φανάρια , που τις βάζαμε μπρος πίσω με συρραπτικό ).  ΕΙΝΑΙ  τυχαίο που ο δήμαρχος εκλέκτικε με την υποστήριξη του  ΠΑΣΟΚ ;;;;
Δεν θελήσαμε να δώσουμε διάσταση στο γεγονός και το αντιμετωπίσαμε ξαναβάζοντας αφίσες την επόμενη αλλά και την μεθεπόμενη μέρα .

Τέλος η εξόρμηση τελείωσε με την ομιλία συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την ΠΕΜΠΤΗ 12 - 7 2012 ( VIDEO )  Mε θέμα : «Αντίσταση - Ανυπακοή - Αλληλεγγύη. Τίποτα δεν χάθηκε με τις εκλογές. Οι θέσεις της ΣΠΙΘΑΣ του ΜΙΚΗ για την Αναγέννηση της Ελλάδας.»


Ιλιον 12.7.2012 - Πλατεία Ελευθερίας, Πρωτεσιλάου και Νέστορος

Κύριοι ομιλητές :

   

καιμαζί μας και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ μέλος της ΚΕ  αλλά και ο σπιθίτης ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  Θεόδωρος Νικολαϊδης από την ΝΙΚΑΙΑ Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, ένας άνεργος νεαρός πολίτης έδειξε την απόγνωση που βρίσκεται ο Λαός σήμερα.  ( ευχάριστο είναι ότι με το ανέβασμα το video  στο  youtube  το επισκέφτηκαν μέχρι στιγμής 1800 περίπου χρήστες και επειδή το έχουν ανεβάσει και πολλά bloggs  η ακροαματικότητα του ξεπερνά τις 10.000 προβολές )       
        
     

Το συμπέρασμα που βγήκε και από αυτή την εξόρμηση είναι ότι οι πολίτες περιμένουν την δικιά μας πρωτοβουλία για να μας γνωρίσουν αφού δεν υπάρχει μαζικός τρόπος να μάθουν για μας
 Οι περισσότεροι είναι  μπλεγμένοι από όλα αυτά που γίνονται για " ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ "
αλλά ΔΙΨΟΥΝ  για προτάσεις και ενημέρωση. ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια. 


Προβληματίζονται από τις τελευταίες εξελίξεις και μια ΣΠΙΘΑ  είναι αρκετή για να ανάψουν κι άλλες . ΠΟΛΛΕΣ

Η σπίθα 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας προγραμματίζει την νέα της εξόρμηση στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ  και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες.

http://www.spitha-kap.gr/el/sparksarea/?nid=2702

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com