" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

VIDEO από την εξόρμησή μας στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξόρμησή μας στην Σαλαμίνα που ξεκίνησε το Σάββατο 21 - 7 - 2012 έως Παρασκευή 27 - 7 - 2012 όπου και θα κορυφώθηκε  με ομιλία συζήτηση με θέμα : «ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΣΕΙΣ ή ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ; ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ; » ....
Ακολουθούν τα video  των ομιλιών .....

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους παραβρέθηκαν στην συζήτηση και δήλωσαν το ενδιαφέρον τους προς το ΚΙΝΗΜΑ  μας αλλά και την διάθεσή τους να παλέψουμε όλοι μαζί για να εμψυχώσουμε και άλλους που ήτε δεν ξέρουν για το ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ  ήτε φοβούνται ότι είναι μόνοι τους ήτε πιστεύουν ότι όλα είναι μάταια. ..... ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ την πρόσφατη φράση του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  :  «Στην επανάσταση χάνονται όλες οι μάχες εκτός από την τελευταία »...


Σαλαμίνα 27.7.2012 - Πλατεία Ηρώων (Αγάλματα)


Συγκέντρωση του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών ΣΠΙΘΑ με θέμα:
«Ιδιωτικοποιήσεις ή Κοινοπραξίες; Ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Θα τους αφήσουμε;»

Ομιλητές ήταν :


 ο Κοσμάς Παυλόπουλος ( αρχιτέκτονας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ )
 η Ιωάννα Κολοβού (δημοσιογράφος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ )
Τοποθετήθηκαν επίσης η Αναστασία Βούλγαρη και ο Στέλιος Διαμαντής (μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ ) Επίσης υπήρξε συζήτηση - ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκομένους.

http://www.spitha-kap.gr/el/sparksarea/?nid=2771


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com