" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 11/11/2012


Τ
ο Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλει το σημερινό περιστατικό βίας, προπηλακισμού και ξυλοδαρμού που συνέβη στο σύνταγμα από τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενάντια στην εκπρόσωπο και μέλος της ΣΠΙΘΑΣ Καλλιθέας, την ώρα που διαδήλωνε ειρηνικά μαζί με άλλα μέλη του Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ και παρουσία αρκετών μελών της Κεντρικής Επιτροπής, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Το περιστατικό αυτό είχε ως άμεσο αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Σπιθίστριας αλλά και άλλων πολιτών που διαδήλωναν ειρηνικά, ενάντια στην καταστροφική ψήφιση των μέτρων που συντελέστηκε σήμερα από την δωσιλογική και μειοψηφική τρικομματική κυβέρνηση.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη από εδώ και στο εξής περνά σε μια νέα φάση επίθεσης ενάντια στο σύστημα, τις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ.
Ενάντια στην απροκάλυπτη, αδικαιολόγητη και ανεξέλεγκτη βία της εξουσίας, το Κίνημά μας από εδώ και στο εξής θα αντισταθεί σθεναρά.

Συγχαίρουμε τα  μέλη του Κινήματος μας που με ηρωισμό παρέμειναν στο σημείο της διαδήλωσης με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, την ώρα που οι πολιτικάντηδες εκπρόσωποι των προδοτικών κομμάτων αποχώρησαν και άφησαν απροστάτευτους τους πολίτες που διαδήλωναν για την ζωή τους, για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com