" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Video - Η ομιλία του Περικλή Νεάρχου στην Κυψέλη 14 - 1 - 2013

Περικλής Νεάρχου : " Σε τέτοιες δύσκολες περιόδους αυτό που επείγει δεν είναι να θέλεις να κάνεις το καθήκον σου πρέπει και να ξέρεις ποιο είναι αυτό το καθήκον " 

Στην προσπάθειά μας να ενημερώσουμε για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Χώρα μας αλλά και παγκοσμίως η Σπίθα μας, 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας, σε συνεργασία και με τις Σπίθες : πλατεία Συντάγματος , Γαλατσίου , μελών από την σπίθα κέντρου Αθήνας και φίλους του κινήματος, καλέσαμε τον πρέσβη Περικλή Νεάρχου στην Κυψέλη .

Η προσέλευση αρκετών κατοίκων της Κυψέλης που καιρό τώρα παρακολουθούν τις δραστηριότητες του ΚΑΠ-ΣΠΙΘΑ  και ενδιαφέρονται να μετάσχουν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την ξένη κατοχή που επιβλήθηκε μέσα από τις δανειακές συμβάσεις και τα αντισυνταγματικά μνημόνια, υπήρξε ενθαρρυντική για τον αγώνα όλων μας.

Η ομιλία του Περικλή Νεάρχου με θέμα : " Ελλάδα , Ευρώπη και παγκοσμιοποίηση (Εθνική Στρατηγική για έξοδο από την κρίση και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ) " μας έκανε σοφότερους και τον ευχαριστούμε για όλα.


Η Σπίθα 1ου διαμερίσματος Κέντρου Αθήνας μαζί με όλο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  του Αγωνιστή Πατριώτη Μίκη Θεοδωράκη θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να αφυπνίσουμε τον Ελληνικό Λαό και να τον στηρίξουμε με
όλες μας τις δυνάμεις στα δύσκολα αυτά χρόνια που ζούμε.
Στόχος : Κανένας να μήν μείνει μόνος του στην κρίση και όλοι μαζί να οργανώσουμε την μεγάλη αντεπίθεση για  την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας , της λαϊκής κυριαρχίας και της πατριωτικής αναγέννησης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com