" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Σπίθα 1ου δ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ : Αποφάσεις - πρακτικό της συνέλευσης 12/3/2012


ΣΠΙΘΑ 1ου Διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας


Αποφάσεις - πρακτικό της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Μάρτη του 2012


Κατά την τακτική εβδομαδιαία συνέλευση την σπίθας μας 1ου δ.κέντρο Αθήνας
σήμερα 12-3-1012 συζητήθηκαν τα εξής θέματα :
Ενημέρωση από την Μαρία Αποστολοπούλου Εκπρόσωπο της σπίθας μας :

1) Συνδρομές μελών 
Η σπίθα μας κάνει δεκτή την πρόταση του ΠΟΣΥ  για μηνιαία συνδρομή των μελών μας 5 ευρώ με απόδοση στο ΠΟΣΥ 2,5 ευρώ. 

2) Εφημερίδα
Η σπίθα μας πήρε 30 εφημερίδες 
και θα προσπαθήσει να βρει και σημεία διανομής

3) εκδήλωση για τις 18/3
Η σπίθα μας θα συμμετάσχει και θα βοηθήσει στην κεντρική εκδήλωση του κινήματος όπως κάθε φορά το κάνει με συνέπεια και αυταπάρνηση όλων των μελών

4) Μαραθώνια πορεία  με κατάληξη στο παναθηναϊκό στάδιο και μικρή καλλιτεχνική εκδήλωση 24/3 
Η σπίθα μας θα βοηθήσει στην διοργάνωση και στην προβολή της.
Τα μέλη μας δήλωσαν συμμετοχή στις ομάδες που δημιουργήθηκαν για την καλύτερη προετοιμασία και υλοποίηση της δράσης.

5) δημιουργία νέας σπίθας
Μέλος μας που κατοικεί στο Ίλιον  προσπάθησε και βρήκε πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στην Κίνησή μας.  Σε συνεργασία με την Μαρία Αποστολοπούλου έγινε συνάντηση στο σπίτι της συναγωνίστριας και έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι η πρώτη σπίθα Δυτικών προαστίων είναι γεγονός. Έχουν βρεθεί και άλλοι πολίτες που δήλωσαν ότι θέλουν να ενταχθούν   και δεν συμμετείχαν στην πρώτη αυτή συνάντηση. Στην επόμενη συνάντηση που προγραμματίζεται για αυτή την εβδομάδα έχουν καλεστεί να μετέχουν.

--------------------------


στην συνέχεια :
1) καλωσορίσαμε ένα νέο μέλος στην Σπίθα μας

2) εκλογές και ΚΑΠ
 συζητήσαμε για το θέμα των εκλογών και ακούστηκαν διάφορες απόψεις.
ο Μανώλης Χατζηδημητρίου που είναι μέλος του ΠΟΣΥ μας ενημέρωσε άτυπα για την ανακοίνωση του ΠΟΣΥ που για λόγους τεχνικούς δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Αφού μας την διάβασε συμφωνήσαν όλοι με την ανακοίνωση αυτή και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε ΟΛΟΙ μαζί την μάχη για να πραγματοποιηθεί το πανεθνικό - παλλαϊκό μέτωπο που για μας είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Όταν και εφόσον τεθεί θέμα εκλογών θα το ξανασυζητήσουμε και θα δούμε την ταχτική μας σε σχέση και με το πόσο έχουμε προχωρήσει αυτό τον  στόχο.
  
3) Πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε τον αναπληρωτή εκπρόσωπο στην σπίθα μας και ψηφίστηκε ο Μανώλης Χατζηδημητρίου ως αναπληρωτής.

-------------------------
Να θυμίσουμε ότι κάθε Δευτέρα γίνονται οι συνελεύσεις μας.
Έτσι Η επόμενη συνέλευση της Σπίθας μας θα γίνει την Δευτέρα 19/3/2012  στα γραφεία του κινήματος Ερμού 7 στις 18:00΄  
 Η συνέλευσή μας ήταν και είναι πάντα ανοικτή προς όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. 
Για τους φίλους που θέλουν να ενταχθούν στο ΚΑΠ  καλό θα ήταν να μας τηλεφωνούν πρώτα
 ( 6972531319 & 6933011660 )  για να τους κάνουμε μία ενημέρωση τόσο για το Κίνημα μας όσο και για τον τρόπο λειτουργίας μας πριν παρακολουθήσουν την συνέλευσή μας. Έτσι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την συνέλευση χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε την διαδικασία . Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα τα κάνουμε με δημοκρατία , σεβασμό , αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com