" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση - Κάλεσμα για την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σαββατο

η Σπίθα 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας καλεί τους φίλους και τα μέλη του ΚΑΠ αλλά και όλο τον Ελληνικό λαό σε σιωπηρή ευσεβή ακολουθία του επιταφίου με Ελληνικές σημαίες. Η συμβολική αυτή πράξη πίσω από τον επιτάφιο του Χριστού θα είναι η υπόσχεση της ανάστασης του Έθνους μας με σύμμαχο μας τον νικητή του Θανάτου.
Ο ευσεβής Ελληνικός Λαός, πορεύεται μόνος του τον Γολγοθά που του ετοίμασαν οι ντόπιοι προστάτες των ξένων συμφερόντων - κατακτητών της πατρίδας μας , Θα αναστηθεί μέσα από την ενωμένη πάλη του και το υψηλό αγωνιστικό του φρόνιμα ενάντια σε όλες τις σειρήνες που τον θέλουν σκλαβωμένο για πάντα.
Καλούμε όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρεθούν Την Μεγάλη Παρασκευή , εκτός από το κερί που θα ανάψουν για τον Χριστό ακολουθώντας τον επιτάφιό του να πάρουν μαζί τους και μία σημαία για την ΕΛΛΑΔΑ μας.


Επίσης το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ της Αναστάσεως, Μέλη , φίλοι, αλλά και άλλοι συνοδοιπόροι από κινήματα- κινήσεις της Αθήνας δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 10:30' στο κυπαρίσσι που έδωσε το αγωνιστικό του παρόν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ όπου με Ελληνικές σημαίες θα πάμε στην Μητρόπολη να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και μετά με πορεία στον Άγνωστο στρατιώτη με την σημαία της επαναστάσεως θα δηλώσουμε εμπρός στα κόκαλα των προγόνων μας την θέλησή μας να πορευτούμε τον αγώνα της νίκης του θανάτου της πατρίδας μας.
Καλούμε όλα τα μέλη του ΚΑΠ της Αθήνας να συμπορευτούν μαζί μας. Καλούμε όλους του Αθηναίους του κέντρου να συμπορευτούν μαζί μας την άγια τούτη στιγμή. Και φυσικά όσοι πιστοί προσέλθετε.


Σπίθα 1ου Διαμερίσματος κέντρο Αθήνας
Υ.Γ. Πάρτε σημαίες Ελληνικές όπου κι αν είστε την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com