" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

δελτίο τύπου 16/3/2011 ( ΣΠΙΘΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/3/2011) η εκδήλωση που διοργάνωσε η Σπίθα Κέντρου Αθηνών με τις Σπίθες Αττικής.
Η κατάμεστη αίθουσα από παλιούς και νέους φίλους, ο λόγος των αντιπροσώπων των Σπιθών πολυποίκιλος και γόνιμος, ο οξύς προβληματισμός του κεντρικού ομιλητή καθηγητή Βασίλη Φίλια και τέλος οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των ακροατών  δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και προοπτικής.
Αξίζει να τονιστεί ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των ομιλητών: ο λόγος τους ήταν πηγαίος και βαθύτατα πολιτικός ξεφεύγοντας από τον γνωστό ξύλινο λόγο των επαγγελματιών πολιτικών.
Επιβεβαιώθηκε ακόμη, ότι οι συγκεντρώσεις – συζητήσεις είναι ένα μέρος της πολιτικής δουλειάς που πρέπει να αναπτύξουν οι Σπίθες για το βάθεμα και το πλάτεμα τoυ ιδεολογικού-πολιτικού προβληματισμού.
Σπίθα Κέντρου Αθήνας

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην  εκδήλωσή μας παραβρέθηκε και ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος  όπου και εκείνος συνέβαλε με τις απαντήσεις του στο βάθεμα και στην ζύμωση μας σαν κίνημα ανεξάρτητο και το μόνο αχρωμάτιστο που ενώνει όλους τους Έλληνες. 
Επίσης ο καθηγητής Βασίλης Φίλιας δήλωσε πως ανήκει πλέον και αυτός στην ΣΠΙΘΑ κέντρο Αθήνας αποδεικνύοντας στην πράξη το αμεσοδημοκρατικό μοντέλο που λειτουργεί συνολικά η Κίνησή μας.

η εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί και θα την ανεβάσουμε  στην σελίδα μας. Μείνετε συνδεδεμένοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com