" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ( ο Μίκης Θεοδωράκης για το οργανωτικό ) ήχητικό ντοκουμέντο

Το Σαββάτο 26-03-2011, στις 10.00 το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης , είχαν κληθεί οι Εκπρόσωποι των εγγεγραμμένων Σπιθών, σε μια συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη.
Έγινε μία ΣΠΙΘΙΣΤΙΚΗ κουβέντα σε ένα ενωτικό κλίμα και με πρωτόγνωρες για την Ελλάδα διαδικασίες αμεσοδημοκρατικές  όπου ο Μίκης σαν πατέρας αλλά και σαν ένας γνήσιος ελεύθερος  ΈΛΛΗΝΑΣ  με αμεσότητα και χωρίς τον ξύλινο πολιτικό λόγο που έχουμε συνηθίσει από τους  πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτή την εξαρτημένη κατάσταση μίλησε για όλους και για όλα.
Πήραν δε τον λόγο πολλοί σπιθιστές - στιες και αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα και έγινε μια ανταλλαγή απόψεων και ένας διάλογος που δείχνει ότι η "ΣΠΙΘΑ " είναι η κίνηση που ενώνει την ΕΛΛΑΔΑ και φέρνει τον ανεξάρτητο πολίτη στο κέντρο μακρυά από τα διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος και τις νοοτροπίες του βαθύ κομματισμού.


εξασφαλίσαμε και θα το ανεβάσουμε, ήχο από την συνάντηση αυτή.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το οργανωτικό που συζητιέται μέσα στις ΣΠΙΘΕΣ
 ας ακούσουμε τον ίδιο τον Μίκη πάνω σε αυτό


 ( κλείσε πρώτα τον ήχο στο tv cannel  μας που βρίσκεται πάνω δεξιά ) ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ( Pause ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

και μετά 
 ΠΑΤΑ PLAY στο μικρό παραθυράκι από κάτω για να το ακούσεις   


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί σύντροφοι ολο το ξενοδοχείο Ηλέκτρα έχει ανέβει σε μορφή video στο επίσημο site.

    ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com