" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

συνέλευση της Σπίθας Κέντρο Αθήνας την Δευτέρα 21/3 στις 6μ.μ

Την Δευτέρα 21/3 στις 6μ.μ. ΣΟΛΩΜΟΥ 62 - 4ος όροφος
χάρτης >>  http://www.ploigos.gr/?sessionid=03fd31be9da3f423202d8b79fe4b0bfb

θα μαζευτούμε η Σπίθα Κέντρο Αθήνας

προτεινόμενη ημερήσια διάταξη :

1. καλωσόρισμα νέων φίλων που έχουν την Σπίθα στην καρδιά και θέλουν να παλέψουμε όλοι μαζί

2. απολογισμός εκδήλωσης - συμπεράσματα που έγινε στις 14/3 , προτάσεις για την επόμενη.

3. ενημέρωση σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην  συνάντηση με το προσωρινό μέλος της οργανωτικής επιτροπής σπιθιστή Γιάννη Δημητροκάλη .

4. προεργασία και ανάληψη δράσης για την δημιουργία σπιθών στην περιοχή μας από τους σπιθιστές της σπίθας μας και τους φίλους μας που είναι στο πλάι μας.

5. ομάδες εργασίας και πρωτοβουλίας ( επαναπροσδιορισμός και συμμετοχή όλων σε τουλάχιστον μία ομάδα ) προτάσεις συμμετοχής και δράσης.

6. προκήρυξη της κίνησής μας για την 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
συμμετοχή στην διαδήλωση  και συντονισμός με όλες τις σπίθες Αττικής για την εκτύπωση της προκήρυξης και το μοίρασμά της στους πολίτες.

7. ενημέρωση για την (Εισήγηση οργανωτικού προς συζήτηση).  Πρώτες σκέψεις και ορισμός διαδικασίας συζήτησης.
 
8. λήξη και ελεύθερη συζήτηση


συμμετοχή : http://www.facebook.com/event.php?eid=190114644357663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com