" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο δολοφονημένων αστυνομικών και καλή ανάρρωση στους τραυματίες

Εμείς οι ανεξάρτητοι πολίτες που μετέχουμε στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη  και έχουμε φτιάξει την ΣΠΙΘΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονία των δυο αστυνομικών (  Γεώργιο Σκυλογιάννη, 22 ετών και  Ιωάννη Ευαγγελινέλη, 23 ετών ) και των  τραυματιών Παναγιώτη Γλινιά, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο,  που έλαβε χώρα στην Νίκαια και προέρχεται από εγκληματικές ομάδες που εγκληματούν ενάντια στους ανυπεράσπιστους πολίτες. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο δολοφονημένων αστυνομικών και καλή ανάρρωση στους τραυματίες .

Ο απλός πολίτης γνωρίζει ότι οι απλοί αστυνομικοί είναι και αυτοί θύματα μιας πολιτικής που στρέφεται ενάντια στον Λαό και υπερασπίζετε, με το να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς σαν ασπίδα, τα ποιο βρώμικα συμφέροντα ξένων παραγόντων και ντόπιων συνεργατών τους που βάλθηκαν να καταστρέψουν την Πατρίδα μας.
Γνωρίζει επίσης ότι στέλνουν τον απλό αστυνομικό σε αποστολές χωρίς πρώτα να έχει ο ίδιος το ηθικό πλεονέκτημα που απαιτεί ο ρόλος του αφού βλέπει και ο ίδιος την βρωμιά που συμβαίνει γύρο του, πάνω από αυτόν και την αδικία που καθημερινά συντελείτε στον απλό πολίτη που του εφαρμόζετε η ποιο αυστηρή ποινή του νόμου γιατί δεν είχε να πληρώσει π.χ. το εισιτήριό του να πάει να βρει  δουλειά ή έκανε το λάθος να περπατάει νύχτα στα Εξάρχεια με την κοπέλα του και πάει στο τμήμα για 2 - 3 ώρες για να αποδείξει ότι δεν είναι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!! , όταν ένας π.χ. ολοφάνερα έμπορος ναρκωτικών καταφέρνει να υπερπηδάει τα νομικά εμπόδια και συνεχίζει το καταστροφικό του έργο. Στον λόφο του Στρέφη όλη μέρα μπορεί κανείς να δει μερικούς από αυτούς.  Άσε που ο αστυνομικός που τον συνέλαβε μπορεί στο τέλος να βγει και χρεωμένος - σταμπαρισμένος!

Διαχωρίζουμε την θέση μας από τον ρόλο που πρέπει να έχει η ομάδα "Δίας" η οποία χρειάζεται να περιορίζεται στην πάταξη της εγκληματικότητας και μόνο αντί να στρέφεται σε ανυπεράσπιστους διαδηλωτές που διαδηλώνουν δίκαια ενάντια στην πραξικοπηματική Κυβέρνηση και τους ΑΔΙΚΟΥΣ  νόμους που νομοθετεί κατ' εντολή της Τρόικας , του Δ.Ν.Τ.  και της Ξένης Εξάρτησης.

Σταματήστε να στέλνετε τους αστυνομικούς στον θάνατο χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Σταματήστε να τους απασχολείται σε ρόλους Φιλιππινέζας προστατεύοντας δημοσιογράφους και λοιπούς ημέτερους του συστήματος σας .
Σταματήστε να τα βάζετε με τους πολίτες. Προδίδετε την Πατρίδα.

η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  φτιάχτικε για να σας εμποδίσει και ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ

αυτό είναι το χρέος μας και δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ


2 σχόλια:

  1. Να έλθομε σε επαφή με τους συνδικαλιστές των αστυνομικών. Είναι και αυτοί αγανακτησμένοι με την κατοχική κυβέρνηση. Απόψε έχουν συγκέντρωση έξω από την Βουλή. Δεν θάπρεπε να πάμε και μεις με παρόμοια κίνητρα ? Και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα σε επαφή ποιός σε εμποδίζει?

    υπάρχει από όσο ξέρουμε ένα ραντεβού στα σκαλια της πλατείας συντάγματος στις 9:15' μ.μ. για όσους θελουν να συναντήσουν κι άλλους από την σπίθα.

    το σκεπτικό πάντα της σπίθας μας είναι να μήν δίνει κατευθήνσεις σε Ανεξαρτητους πολίτες. Αλλωστε δεν θα είχε και κανένα νόημα αυτό.

    η ΣΠΊΘΑ ΜΑς ΑΠΛΏΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ συμετοχή σε αποφασισμένες δράσεις που συναποφασίζουμε όλοι μαζί.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο συλλογικά. ΕΝΟΕΊΤΕ ότι συμπαραστεκόμαστε στους δίκαιους αγώνες όλων των κοινωνικών φορέων που με γνώμονα το εθνικό συμφέρον παλεύουν για τα δικαιώματά τους.

    κάτι που έχουμε δηλώσει από τις 2/1/2011 όπου και συγκροτηθήκαμε ως ΣΠΙΘΑ ΚΈΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
    βλέπε στις ανακοινώσεις http://spithakentroathinas.blogspot.com/p/blog-page_379.html

    στο πρώτο μας ψήφισμα παραγραφοι:
    4. Είμαστε αντίθετοι με την οποιαδήποτε πολιτική που υποβιβάζει
    οικονομικά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες και θίγει την αξιοπρέπεια τους.

    5. Αναγνωρίζουμε ότι η μόνη αποδεκτή πολιτική είναι εκείνη που
    εξασφαλίζει σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη, εργασία, υγεία,
    τροφή, στέγη, αξιοπρεπή διαβίωση, ουσιαστική ελληνική παιδεία και πολιτισμό.

    6. Δεν ανεχόμαστε να είναι κανένας Έλληνας συμπολίτης μας οικονομικά
    εξαθλιωμένος και κοινωνικά απομονωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com